You are currently viewing Smeštaj na Ostrvu Egina u Grčkoj

Smeštaj na Ostrvu Egina u Grčkoj

Smeštaj na Ostrvu Egina u Grčkoj: Ako tražite idealno mesto za odmor, razmislite o ostrvu Egina, koje se nalazi u srcu Saronskog zaliva. Ovo ostrvo je bogato istorijom, kulturom i prirodnim lepotama, a nudi i raznovrsne mogućnosti za smeštaj. Bilo da želite da odsednete u luksuznom hotelu, šarmantnoj vili, tradicionalnoj kući ili kampu, na Egini ćete pronaći nešto što odgovara vašem ukusu i budžetu.

Egina je poznata po svojim prelepim plažama, koje su pogodne za kupanje, sunčanje i sportove na vodi. Možete uživati u kristalno čistom moru, peščanim ili šljunkovitim obalama, borovim šumama i slikovitim ribarskim selima. Takođe, možete posetiti neke od znamenitosti ostrva, kao što su hram Afea, manastir Svetog Nektarija, muzej Kapodistrija i tvrđava Paleohora.

Egina je takođe idealna destinacija za ljubitelje gastronomije, jer nudi razne specijalitete od ribe, morskih plodova, maslina, badema i pistacija. Ostrvo je poznato po svojoj proizvodnji pistacija, koje se smatraju najboljim u Grčkoj. Možete probati i lokalna vina, rakiju i slatkiše od pistacija.

Egina je lako dostupna iz Atine, jer se nalazi na samo 17 km od Pireja. Možete doći do ostrva trajektom ili hidrogliserom, koji saobraćaju redovno tokom cele godine. Putovanje traje oko sat vremena trajektom ili pola sata hidrogliserom.

Ako želite da provedete nezaboravan odmor na jednom od najlepših grčkih ostrva, rezervišite svoj smeštaj na Egini što pre. Ostrvo vas čeka sa svojom gostoljubivošću, šarmom i lepotom.

U nastavku ću vam predstaviti neke od najboljih hotela na Ostrvu Egini, koji nude udobnost, kvalitet i pristupačne cene.

Smeštaj na Ostrvu Egina – Hotel Aegina

Hotel Aegina je moderan hotel koji se nalazi u centru grada Egine, na samo nekoliko minuta hoda od luke i glavnog trga. Hotel ima 54 sobe, koje su opremljene klima uređajem, televizorom, frižiderom, sefom i besplatnim Wi-Fi internetom. Hotel takođe ima bazen, bar, restoran, salu za konferencije i parking. Hotel Aegina je idealan izbor za one koji žele da budu blizu svih znamenitosti i sadržaja grada.

Smeštaj na Ostrvu Egina – Hotel Danae

Hotel Danae je porodični hotel koji se nalazi na obali mora, u mirnom delu grada Egine. Hotel ima 54 sobe, koje su opremljene klima uređajem, televizorom, frižiderom, sefom i besplatnim Wi-Fi internetom. Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili planine. Hotel takođe ima bazen, bar, restoran, salu za doručak i parking. Hotel Danae je idealan izbor za one koji žele da uživaju u prelepom pogledu i opuštajućoj atmosferi.

Smeštaj na Egini – Hotel Klonos Anna

Hotel Klonos Anna je šarmantni hotel koji se nalazi na brdu iznad grada Egine, sa predivnim pogledom na more i zalazak sunca. Hotel ima 20 soba, koje su opremljene klima uređajem, televizorom, frižiderom, sefom i besplatnim Wi-Fi internetom. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na more ili vrt. Hotel takođe ima bazen, bar, restoran, salu za doručak i parking. Hotel Klonos Anna je idealan izbor za one koji žele da osete gostoprimstvo i toplinu domaćina.