You are currently viewing Smeštaj u regionu Retimna na Kritu

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu je odličan izbor za one koji žele da uživaju u lepoti i bogatoj istoriji ovog ostrva. Retimno je jedan od najstarijih gradova na Kritu, koji je sačuvao svoj šarm i autentičnost. U njemu možete videti uticaje venecijanske, turske i grčke kulture, kao i brojne spomenike, crkve i muzeje. Retimna ima i prelepu luku, koja je idealna za šetnju i opuštanje uz kafu ili riblji specijalitet.

U okolini Retimne se nalaze i neke od najlepših plaža na Kritu, kao što su Elafonisi, Falasarna i Preveli. Ove plaže su poznate po kristalno čistoj vodi, belom pesku i egzotičnom zelenilu. Na njima možete uživati u kupanju, sunčanju, ronjenju ili jedrenju na dasci. Takođe, možete posetiti i neka od tradicionalnih sela u planinama, gde možete upoznati lokalni način života i probati ukusnu kritsku kuhinju.

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu je raznovrstan i prilagođen svim ukusima i budžetima. Možete birati između luksuznih hotela, apartmana, vila ili kampova. Svi smeštaji su opremljeni svim potrebnim sadržajima za udoban boravak, kao što su klima uređaj, TV, internet, frižider i kupatilo. Neki smeštaji imaju i bazen, spa centar, teretanu ili dečije igralište. Bez obzira na to gde odlučite da odsednete, bićete dočekani srdačno i gostoljubivo od strane domaćina.

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu u Luksuznim hotelima i vilama

Ako želite da se osećate kao kralj ili kraljica, možete izabrati neki od luksuznih hotela i vila u Retimnu. Ovi smeštaji nude visok kvalitet usluge, udobnost, eleganciju i predivan pogled na more ili planine. Neki od najpopularnijih luksuznih smeštaja u Retimnu su:

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu u Rimondi Boutique Hotel

Ovaj hotel se nalazi u starom gradu Retimna, u blizini istorijskih znamenitosti i šarmantnih ulica. Hotel ima 32 sobe i apartmana, koji su uređeni u tradicionalnom stilu sa modernim detaljima. Gosti mogu uživati u bazenu, spa centru, restoranu i baru na krovu.

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu u Caramel Grecotel Boutique Resort

Ovaj resort se nalazi na peščanoj plaži Adele, na oko 6 km od centra Retimna. Resort ima 69 soba, apartmana i vila, koji su opremljeni luksuznim nameštajem i dekoracijom. Gosti mogu koristiti bazen, fitnes centar, spa centar, restoran i bar.

Smeštaj u regionu Retimna na Kritu u Avli Lounge Apartments

Ovaj hotel se takođe nalazi u starom gradu Retimna, u renoviranoj venecijanskoj kući iz 15. veka. Hotel ima 7 apartmana, koji su dizajnirani u različitim stilovima i bojama. Gosti mogu probati ukusnu kuhinju u restoranu Avli ili se opustiti u bašti.

Jeftiniji apartmani i kampovi

Ako imate ograničen budžet ili želite da iskusite prirodu Krita, možete izabrati neki od jeftinijih apartmana ili kampova u Retimnu. Ovi smeštaji nude osnovne uslove, ali i pristupačne cene i prijateljsku atmosferu. Neki od najboljih jeftinijih smeštaja u Retimnu su:

Leonidas Studios & Apartments

Ovaj apartman se nalazi na mirnoj lokaciji u Rethymnon Beachu, na oko 2 km od centra grada. Apartman ima 25 studija i apartmana, koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, TV-om i klima uređajem. Gosti mogu koristiti bazen, vrt i besplatan Wi-Fi.

Camping Elizabeth

Ovaj kamp se nalazi na plaži Misiria, na oko 4 km od centra Retimna. Kamp ima prostor za šatore i karavane, kao i bungalove za iznajmljivanje. Gosti mogu koristiti zajedničke toalete, tuševe, kuhinju, frižider, veš mašinu i besplatan Wi-Fi.

Archipelagos Residence:

Ovaj hotel se nalazi na uzvišenju iznad luke Retimna, sa prelepim pogledom na grad i more. Hotel ima 24 sobe i apartmana, koji su opremljeni frižiderom, TV-om i klima uređajem. Gosti mogu koristiti bazen, terasu i besplatan Wi-Fi.

Zaključak

Retimno je grad koji ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima, od bogate istorije i kulture do prelepih plaža i prirode. Bez obzira na vaše preferencije i potrebe, sigurno ćete naći smeštaj koji će vam odgovarati u Retimnu. Nadam se da vam je ovaj blog post pomogao da izaberete najbolji smeštaj u regionu Retimna. Srećan put!