You are currently viewing Smeštaj u Ermioni Grčka

Smeštaj u Ermioni Grčka

Smeštaj u Ermioni Grčka: Ermioni je malo primorsko mesto na Peloponezu, koje se nalazi na oko 180 km od Atine. Ovo je idealno mesto za one koji žele da uživaju u miru i tišini, daleko od gužve i buke većih turističkih centara. Ermioni ima dugu istoriju i bogato kulturno nasleđe, koje se ogleda u brojnim crkvama, manastirima i spomenicima. Takođe, ovo je mesto gde možete probati tradicionalnu grčku kuhinju, koja se bazira na svežoj ribi, maslinovom ulju i mediteranskom začinskom bilju.

U Ermioni možete pronaći različite vrste smeštaja, od hotela i apartmana do vila i kuća za odmor. Svi smeštaji su moderno opremljeni i nude sve potrebne usluge i pogodnosti za prijatan boravak. Neki od smeštaja imaju i bazen, terasu, vrt ili pogled na more. Cene smeštaja u Ermioni su pristupačne i zavise od sezone, lokacije i kapaciteta. U proseku, možete očekivati da platite oko 30 evra po noćenju za dvokrevetni studio ili apartman.

Ako ste u potrazi za smeštajem u Ermioni, preporučujem vam da pogledate sledeće opcije:

Smeštaj u Ermioni Grčka – Hotel Porto Heli

Ovaj hotel se nalazi na samo 50 metara od plaže i nudi komforne sobe sa klimom, TV-om, frižiderom i balkonom. Hotel ima i restoran, bar, bazen, dečje igralište i besplatan Wi-Fi. Cena noćenja je oko 40 evra po osobi sa doručkom.

Smeštaj u Ermioni Grčka – Vila Ermioni

Ova vila se nalazi na uzvišenju iznad grada i nudi predivan pogled na more i zaliv. Vila ima četiri spavaće sobe, dva kupatila, dnevni boravak, kuhinju i veliku terasu. Vila je idealna za porodice ili grupe prijatelja koji žele da imaju privatnost i prostor. Cena noćenja je oko 100 evra za celu vilu.

Apartmani Ermis

Ovi apartmani se nalaze u centru grada i blizu su svih sadržaja i znamenitosti. Apartmani su prostrani i svetli, sa klimom, TV-om, kuhinjom i kupatilom. Neki apartmani imaju i balkon ili verandu. Cena noćenja je oko 25 evra po osobi.